HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Skorpiók és én - avagy már megint belémcsiptek!?

2009.01.11. 05:10 Babayanga

Drága olvasóim. Mostantól ha egy pasi közelit felém, az lesz az első kérdésem, hogy milyen csillagjegyű. Nomármost... A horoszkópom elvileg azt irja, hogy egy skorpióval nekünk nagyon össze kéne illenünk, de ez valahogy nem van igy.
Ismerek belőlük egy párat. Szám szeint négyet. És a hülye rákságom persze megint kijött, hogy nem nyugszom, amig pórul nem járok. :D
Na ne képzeljünk ide egy shakespeari tragédiát, most nem erről van szó. Csak valahogy a sors furcsán fintorog rám, ha emez kasztba tartozó férfiakról és rólam van szó.
Van bennük valami vonzó, valami rejtélyes, valami izgató, valami veszélyes, ami mint egy mágnes, húz feléjük. Egy teremnyi emberből TUTI (lemerem tenni a nagyesküt) hogy ki tudom választani őket.  Ehhhh... :D
Játszunk mostantól számháborút: mindenki irja ki a homlokára a születési dátumát ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr17870294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csicseri (törölt) 2009.01.11. 11:07:22

Ha horoszkóp szerint keresel az nem kifizetődő. A személyiséget, az otthonról hozott dolgokat is figyelni kell.

Amúgy meg a rák is tud harcolni, hiszen ha nem is mérge, de csípős ollói vannak :D
süti beállítások módosítása