HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Egyenleg

2009.05.02. 10:02 Babayanga

Nem lehet semmi panaszom az elmúlt 3 nap eseményeire:

Volt benne 2 koncert, egy fergeteges buli,  nagyon sok jó fej ember és tömérdek zene.

Beyoncé (Bejonszé, ahogy BRUMIT mondaná ;) koncertje fizikailag volt fárasztó a sok ácsorgás miatt, de maga a koncert szerintem ütősre sikeredett. Profi zene egy szuper hanggal kombinálva, táncosokkal "köritve" meg még egy kis meghatódottság is belefért. Maga az aprócska Diva egy bűbáj, kedves, jó humorú, vagány, nőies és igazi SZTÁR! Kicsi hiányérzet maradt utána, de mondjuk azt, hogy egy kerek valamit láttunk.

Másnap egy "rövidke" időre szándékoztunk a buliban részt venni, de olyan jó erős kávét főztek, hogy hajnali kettőig roptam. A tűsakrút többször le akartam rúgni, több okkal is... ;) 

És Charlie... jó öreg Horváth Charlie marad a végére. Akinek a koncertjén jobban éreztem magam, mint a fent emlitett sztárén. Tabán, május elseje, a két Nyúllal, énekelve, táncolva. Charlie hangja nagyon ott volt, a dobszólónál nem a szél borzongatott, a Jég dupla Whiskyvel pedig igazi nőies Charlie hangot adott mára nekem.
Folytatjuk...

Charlie's Angel ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr571098374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása