HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Neked szentelem eszperente levelem

2009.09.20. 22:45 Babayanga

Kedvesem, Egyetlenem!

Eszperente levelem neked szentelem Szerelmem.

Este melletted lelem meg helyem, szemed szememmel nevet. Fejem melletted teszem le, testem s lelkem emelkedve lel csendet, rendet, szerelmet.
Reggel veled kelek, nevetve, fekete heves nedvvel kezedben s kezemben, tekeregve, szertelen nevetve, esetleg nem ejtve felesleges neszeket.
Te kezedbe helyezem szertelen helyemet, mely kezek nem remegnek, egybe rendeznek kedvesen, lelkesen. Egy test, egy szellem, egy szerelem mely sejtet egy remek kezdetet.
Tenger mellett menve, kezedet nem engedve, testemet neked terelve leltem meg egy tervet, melyben megneszeltem, te velem leszel, gyermekem neked szentelem.
Esetekben egy kerek testet melyet gyepen terelgetnek lelkesen lesek veled, te meg egy-egy este menetelsz velem messze-messze.
Egy teljes estet nem restelve nevetve repesek, testem tekereg kezeddel vezetve. Megyek veled egyszer-egyszer, szertelen estet teremtve.
Rengeteget jelentesz, Szeretlek. Lehet lesznek helyzetek, ne felejtsd veled tervezek nem keveset.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr161395767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása