HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Mai napi szösszenet

2007.07.14. 22:01 Babayanga

Nos... Beszélgetni jó ! Chatelni is jó! Csak miért van az, hogy élőben annyira más minden(ki).

Vakrandi. Tapogatózás erről-arról. Ki, milyen, hogyan, mennyire, mennyiért, mikor... ? Nem tudom, érdekesek a reakciók, főleg az enyémek.

Az egyik kedves barátom, aki elég jól ismer és ismeri a reakcióimat azt mondta, hogy tök jó csaj vagyok. Ő miért nem akar velem járni ? :D Azt hiszem mondjuk annak csúnya vége lenne. Valamelyikünk vagy meghalna, vagy idegösszeroppanást kapna. Marad a plátói lamúr. Vele is vakrandiztam. De hamar rájött ( én később) hogy ez csak egy szuper barátság lehet.

Majd meglátjuk holnap. Ez a srác NAGYON ott van. Helyes, kedves, magas (!) szép szemű...  Csak félek attól, hogy más lesz élőben...

Bááár. Ha azt vesszük, hogy két évig megvezettek, egy pár hetes chatelés nem is olyan nagy was ist das megvezetés terén :P

Holnap elmesélek mindent.

Jó éjt !

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr24118105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása