HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

"Ajándékosztó Konferencia 2007"

2007.12.21. 11:18 Babayanga

"A világ egyik felében a Mikulás hozza az ajándékokat, a másikban pedig Jézuska és Szárnysegédei, az angyalok.

A preciz munkavégzés érdekében elkerülhetetlenné vált egy viláGkonferencia a két meglepetésszállitó cég között. A tárgyalásokat Berlinben tartották, Németország legnagyobb karácsonyfájának tövében.

A Mikulás-szakszervezet végre elérte, hogy minden kisméretű és diszkéményt az ünnepek idejére megjelöljenek a balesetek elkerülése végett, illetve Rudolf, a főszánhúzó szarvas étrendjének felügyeletére egy külön manót alkalmazhassanak.

Az angyalok képviselői pedig azt kérvényezték, hogy az ünnep alatt minden szárnyas vad vadászatát tiltsák be, mert könnyű őket összetéveszteni néhány "nagyobb madárral". Illetve a gyakori mosást igényló fehér egyenruhájuk kezelésére kapjanak külön támogatást.
Abban is megegyeztek a felek, hogy a rájuk jellemző védjegyeket csak ők használhatják. Igy a Mikulás továbbra is a "ho-ho-ho" felkiáltással szállna tova az égen és elvárják, hogy a gyerekek tejjel és süteménnyel kinálják őket. Az angyalok hivójele a karácsonyi csengettyű marad, és csendes szárnycsapásaikkal a jovőben is egy-egy békés pillanatot teremtenek az emberek között.

A sikeres tárgyalást a két vezető egy közös ajándék csomagolással pecsételte meg, a fotó ennek örömére készült."

BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr44271266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása