HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Hány "j"-vel irják azt, hogy "Sijófok" ?

2008.06.15. 12:02 Babayanga

Tegnap egy közepesen sikerült partin vettünk részt, a Nyuszi a Nyuszi kandürja meg én, a Nyúl :D Mire hazaértük inkább éreztem magam halnak. El is mondom miért.

(Mindehez tudni kell, hogy tegnap nagyon uszis napunk volt bent, már épp kopoltyút is növesztettünk kedvenc kollégáimmal.)

Lementünk a Kocka Kóla nyitó estéjére és hát: bőrig áztunk ;) Többször is.
A koncert maga nem is volt olyan rossz, bár az elektronikus zenét nem csipem annyira. Jobban szeretem az akusztikus megoldásokat. De nem volt rossz. Főleg, hogy nagyjából fedett helyen voltunk.
Aztán korzóztunk. Gyrost ettünk, táncoltunk, aztán már újra halank éreztem magam, mert olyan volt a hely, mint egy szardiniás doboz. Amikor már tizensokadszorra is megtaszajtottak, vesén vertek, meglökdöstek, akkor kimentem levegőzni.
Sok helyes srác volt, korban nagy szórással: 12-től a 40-es korosztályig. Érdekes tanulmány, a Velencéről felvonatozó tinik, a pesti vagányok, a német szurkolók és a negyvenes motoros nagymenők. És a csajok.
Az "élő húspiac" mivoltából Siófok sosem fog visszavenni.
De ez most valahogy nem is zavart.

Mindenhol volt valami jó, vagy a zene, vagy egy kedves arc, vagy egy finom falat.

Megyünk még vissza, de az tuti, hogy csak 40 fokos kánikulában. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr44521203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása