HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Konyhai Capriccio

2008.07.15. 20:59 Babayanga

Nos. A konyha számomra a lakás egyik legkedvesebb helye ( a kád forró viz után persze) ahol mindig történik valami. Valami: főzőcskézés, sütés, jó kis csacsogások, nevetések, tanulás.


Van még egy heppünk: elneveztük a konyhai kütyüket. A mosogató gép Rózsi, a hűtő Heves Jeges ( öregebb mint én vagyok), a tűzhely maga a Sárkány és van most egy új kedvencem: leesett az egyik kedvenc fazekunk és lepottyant a füle. Ő lett Van Gogh :D

Ma épp töpörtyűs pogi és meggyes gombóc volt a menü. A cicák láb alatt, állandóan attól féltünk melyik farkára lépunk rá, a másik a széken ülve csak nézett, irányitott, asszisztált. :D

 

Beszélgettünk a Nagyikról, hogy ők mit és hogyan főztek, amit a mai napig is úgy csinálunk vagy már nem. Az, hogy az én izlésem picit más, a nehéz ételeket nem szeretem, hogy imádok mindent, ami zöldség és gyümölcs, ami sajt és husi. Mediterrán, olasz, görög, spanyol. Mindegy. Szines, könnyű, nyári, izes, szemet gyönyörködtető, érzem, hogy összefut még a gondolatra is a nyál a számban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr28569966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása