HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Kipp-Kopp

2008.09.09. 23:33 Babayanga

Itt az ősz, megállithatatlanul.

Kaptunk még ajándékba egy pár napsütéses, meleg napot, hogy felkészülhessünk az őszre, de ma este már éreztem, hamarosan itt a Karácsony.
Hamarabb sütétedik, hűvös van este és csipős a reggel. Kötött pulcsi, sál már elfér.
Reggel, mikor álmosan kászálódom ki az ágyból már nem mosolyog rám a kelő nap. Sötét van, barátságtalan minden. Olyan melankólikus lettem.
Bebújtam egy takaró alá teával a bögrémben s romantikus limonádét néztem. Ez melegitette fel a lelkemet.

Ma séta közben pedig találtam érett vadgesztenyéket is. Eljött a Kipp-Koppok ideje, lassan sárgulnak a levelek. Milyen csodálatos is ősszel a parkban sétálni, a lehullott levelekben taposni, vagy szebbnél szebbeket csokorba gyűjteni. Érik a szőlő, a friss almák ellepik a piacot. Jobbnál jobb borok készülnek a pincékben, amit jövőre már élvezhetünk.

Minden évszaknaknak megvan a maga bája s az is amit nem szeretünk benne. Bár a sortokat elrakjuk és előkerülnek a puha pulóverek jó ez igy. Igy kell lennie.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr36656426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása