HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

So this is Christmas

2008.12.21. 17:11 Babayanga

Annyira jó, hogy karácsony van. Tartsatok szentimentálisnak, de örülök neki. Jó, a Jingle Bells-től már lassan becsavarodom, a sütiket még meg sem kóstoltam, de tudom milyen jó lesz nyakig a csokiszószos lenni.
A fa megvan, kint figyel a teraszon, jó kis tortúra lesz belepasszirozni a tartójába. Egyenesen. Ehh...  Főleg a rossz szemmértékemmel. :D
Holnap csomagolás jön és takaritás, na meg persze a sütés-főzés. Porszivózás közben berakok valami blődli romatikus karácsonyi filmet amit már milliószor láttunk, ki-be rohangálás a konybába, a sütemények minőségellenőrzése végett.  Közben belegabalyodás az égősorokba, reccs... egyet minimum sikerül összetörni. :P

Nem tudom, de a Karácsony hagyományát nagyon szeretném megtartani és tovább vinni, mert a Szenteste meghittsége és az a pillanatnyi béke, ami ránk száll olyankor az valami lélekemelő. Együtt a családdal, nézni a kicsik és nagyok csillogó szemét, amikor bontogatják az ajándékokat. A meglepődést az arcukon, amikor rájönnek: azt kapták, amit szerettek volna. Ez mind a Karácsony.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr60835284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása