HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Ennek igy kellett lennie

2008.12.25. 10:04 Babayanga

Tegnap volt december 24. Szenteste. Na jó, kicsit másképp érzem ezt a dolgot, talán szentimentálisabb vagyok a többségnél. De én már csak egy ilyen "fagyöngyról lepottyant angyal vagyok" :D

Napközben elvoltunk odabent a szállodában, barátok közt, ökörködve, beszélgetve, néha kicsit megőrülve, nagyokat nevetve.
Próbáltam a Grinch-ekből kevésbe morcos arcokat varázsolni, azt hiszem egy kicsit sikerült is. Volt guba, halászlé, gesztenyés pulyka, meg koccintás. Ha már dolgoznunk kellett, megpróbáltuk a dolgok jó oldalát nézni.

Itthon pedig, bár kicsit hektikusan kezdődött (számomra) az este, nagyon jól sikerült. Bár lehet nem a fűzőmet kellett volna felvennem a vacsorához? :D A halászlé isteni volt, a pulyka úgyszintén. Csak a somlói nem fért. Ciki.
Az ajándékok tényleg szuperek, mindenki örült és azt kapta, amire vágyott. És kitaláltuk. Ezt szeretem igazán. Beigli, süti, fahéj és a többi ma következik. :D Na meg a család apróbbik és zajosabbik része is.  Gondoljatok rám.

U.i.: Ha nem irnék, akkor szétszedtek a gyerekek apró darabkákra ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr94840927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása