HTML

Némi ez és némi az

Gondolatok egy lány fejéből a mindennapokről, párkapcsolatról, ismerkedésről, zenéről, a nyárról...

Friss topikok

Linkblog

Barátság kontra szerelem

2007.08.17. 11:47 Babayanga

Mit tennék ha valaki beleszólna a szerelmi életembe?
Azt hiszem a stilustól függően vagy kiakadnék vagy duzzogmék vagy hallagtnék.

Nagyon nehéz a kritikával mit kezdeni, főleg ha az ember a lelke mélyén tudja, hogy a másiknak igaza van. Nehéz a szemellenzőtől vagy hivjuk csak lila napszemüvegtől megszabadulni olyan könnyedén.  Haragszunk a másikra rettenetesen, hogy hogy mer kritizálni, beleszólni, meg egyáltalán ! Mi köze hozzá ?!

És mi van akkor, amikor tudjuk, hogy helytelen, amit teszünk? Tudjuk, hogy a tűz lángja csak megéget minket de nem melegit. Fellobban de el is emészt.  Nem is a kritikusra vagyunk márgesek talán ? Hanem saját magunkra, amiért beleugrottunk megint egy ismeretlenbe vagy reménytelenbe.
...Olyankor leülünk egy picit, magunkbaroskadunk, hallgatunk, gondolkodunk... és végül döntést hozunk.

Hogy ki és milyet az mindig változik. De egy biztos. A barátok nem rosszat akarnak, nem bántani akarnak. Hanem segiteni...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://babayanga.blog.hu/api/trackback/id/tr67142266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ági27 2007.08.22. 15:58:47

Ennek a "Brigitte Jones" történetnek sok szereplőjét ismerem.Pont olyan mélységeket érzek az egyikkel kapcsolatban,amit itt leírtál.Egyik után sem érdemes vergődni,majd jön a megfelelő,csak ki kell várni.
süti beállítások módosítása